Informatie - Alkmaar Nyenburgh KDV

Informatie - Alkmaar Nyenburgh KDV

LRK nummer 754226566

Kinderopvang ‘t Zonnehoekje

 

tel: 072 5202 851

Onze vestiging ligt vlak naast de Oudorperpolder. 

Nyenburgh 1

1829 GA Oudorp Alkmaar

 

Welkom bij de vestiging Alkmaar!

 

Wij bieden opvang aan maximaal 24 kinderen van 0 tot 4 jaar verdeeld over twee groepen.

Onze huiselijke, gezellige pand heeft in de gang een echte ballenbak, hier kunnen  de  kinderen heerlijk in spelen! De vestiging  ligt aan een pleintje waar genoeg parkeergelegenheid is en elke woensdag   een markt is  waar wij met de kinderen naartoe gaan om verse producten te kopen voor het kinderdagverblijf. Ook is er een supermarkt (spar)  en een bakker op het plein.

 

De eerste groep is de baby/dreumesgroep van 4 weken tot 2 jaar. Hier kunnen 10 kinderen per dag worden opgevangen. De kinderen heerlijk spelen op de grond, in de box , knuffelen met de leidsters of knutselen aan tafel. Er is voldoende speelgoed voor de kinderen.

 

Aanwezig in de groep:

Aangrenzende slaapkamer, keukenblok, koelkast, magnetron, vaatwasser, waterkoker, mixer.

Het voedsel van de baby’s wordt in de babygroep voorbereid, b.v. flesvoeding, fruithapjes, tussendoortjes.

 

Een dreumes/peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Deze groep kan 14 kinderen per dag opvangen.

Er zijn meerdere speelhoeken zoals een bouwhoek, speelhoek,  autohoek en een leeshoek. De kinderen kunnen zelf kiezen waar ze mee willen spelen.

 

Deze groep is voorzien van een keukenblok met vaatwasser, koelkast zodat fruit en drinken kan worden bereid op de groep. Er is een kindertoilet met een fonteintje  aanwezig op de groep en ook is er een aangrenzende slaapkamer.

 

We hebben een ruim speelterrein met een zandbak en speeltoestel met glijbaan. Om het speeltoestel liggen rubber tegels . Er is een schuurtje waar al het buiten speel materiaal in staat zoals ballen, fietsjes.

 

Als uw interesse is gewekt, komt gerust een kijkje nemen!