Informatie - Amsterdam Adm. de Ruyterweg KDV

LRK nummer 159007616 

Admiraal de Ruyterweg 246a, 1055 MN Amsterdam

Tel: 020-4868010

 

Één verticale groep met 16 kinderen in de leeftijd van 4 weken tot 4 jaar

Welkom in Bos en Lommer! Wij staan ondermeer bekend om onze huiselijke sfeer. Het is ons inziens namelijk heel belangrijk dat de kinderen het gevoel hebben dat zij ‘thuis’ zijn.

‘t Zonnehoekje heeft als doel het creëren van een vervangende thuisomgeving voor jonge kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij proberen op een vriendelijke en professionele manier de verzorging over te nemen van de ouders en/of verzorgers.

De ruimte straalt veel rust en warmte uit waardoor we de kinderen de rust en veiligheid bieden om zich te ontwikkelen. De grote tuin is voorzien van een speeltoestel, een grote zandbak, en een picknicktafel. De kinderen kunnen dus heerlijk hun gang gaan. Ook hier is er rekening gehouden met de baby’s. Ook zij kunnen met heerlijk weer naar buiten, de tuin is er ook naar ingericht.

 

Vele ruimten worden benut voor educatieve doeleinden waar de kinderen onder andere leren tellen, en kennis wordt gemaakt met het alfabet. Het kind staat centraal bij ons. Hiermee bedoelen wij dat de ruimte de kinderen uitnodigt, prikkelt en motiveert zichzelf te ontwikkelen.

Om kwaliteit bij ’t Zonnehoekje te kunnen garanderen wordt er gewerkt met gediplomeerde leid(st)ers die tevens in bezit zijn van een EHBO en BHV diploma. Iedere voltallige groep wordt begeleid door twee of drie gediplomeerde pedagogische medewerksters.

Tevens bevind er ook op elke groep een camerabewaking. Dit is voor de veiligheid van de kinderen en een prettige gevoel voor ‘t Zonnehoekje en de ouders.