Informatie - Amsterdam Tussenmeer BSO

LRK nummer 203589373

Buitenschoolse opvang ‘t Zonnehoekje

 

Tel:020-6100287

Tussenmeer 377 c

1069 DR Amsterdam

 

Twee verticale groep met 29 kinderen per dag in de leeftijd van 4 jaar tot 13 jaar

De Buitenschoolse opvang is het gehele jaar geopend, met uitzondering van de erkende feestdagen, en twee studiedagen. De buitenschoolse opvang haalt de kinderen van de scholen af op het tijdstip dat deze sluiten. Dit varieert van 14.00 uur tot 15.30 uur, op woensdag van 12.00 uur tot 12.30 uur. De kinderen worden ‘s middags tussen 16.30 uur en 18.30 uur door de ouder opgehaald. Tijdens de vakantieperiodes en tijdens ATV-dagen is de buitenschoolse opvang de gehele dag geopend van 8,30 uur ‘s morgens tot 18.30 uur ‘s middags. Het betreft hier in principe de vaste plaatsingsdagen van uw kind. Tijdens deze hele dagopvang worden de kinderen ‘s morgens tussen 8.45 uur en 9.30 uur gebracht en ‘s middags tussen 16.30 en 18.30 uur opgehaald.

 

Onze BSO ruimte biedt plaats aan 29 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar met 3 gediplomeerde leidsters(en eventueel 2 stagiaires). De bso is een grote ruimte die bestaat uit twee groepen ( ene groep kinderen van 4 t/m 6 jaar en de andere groep 7 t/m 13 jaar).De groep is gescheiden door een mooie grote ruime op maat gemaakte kast.

De groep is voorzien van mooie kleuren die uitnodigend zijn voor de kinderen.

 

Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw zoon of dochter zelf kan kiezen wat hij of zij wil gaan doen. Wordt het buiten spelen, sporten, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker kletsen met andere kinderen. Bij de buitenschoolse opvang is altijd wat te doen. We organiseren heel veel leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en leerzame activiteiten. Denk hierbij aan een voetbaltoernooi, kickbox les, kookclub, workshops, computeren of schilderen. Er is voor elk wat wils.

In de buitenschoolse opvang kunnen kinderen gebruik maken van een computer en bijbehorende spelletjes. De pedagogisch medewerkers houden nauw toezicht op het gebruik ervan. Ook begeleiden wij kinderen bij het maken van hun huiswerk. Dit wordt in overleg gedaan met de ouder.

 

De buitenschoolse opvang is gevestigd in de buurt van basisscholen. Zo kunnen de kinderen te voet door onze pedagogisch medewerkers worden opgehaald. Ook vangen wij kinderen op van scholen die wat verder weg zijn. Deze kinderen worden veilig opgehaald met onze Zonnehoekje busjes. Voor uw kind is het extra gezellig!